Kompozisyon Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yazıcı-dostu sürüm

T.C. Tunus Büyükelçiliğinin himayelerinde; Tunus Yunus Emre Enstitüsü, Tunus Türkiye Maarif Vakfı Okulları, Türk Hava Yolları, Türkçe öğretmenleri ve Tunus Türkçe Kulübü koordinasyonu ile gerçekleşen "Ayyıldız Kompozisyon Yarışması" Ödül Töreni 1 Mayıs’ta gerçekleştirildi.

Törene, T.C. Tunus Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan, Türkiye Maarif Vakfı Tunus Direktörü Murat Yılmaz, TİKA Tunus Koordinatörü Saliha Tuna, Türkçe öğretmenleri, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yarışmada lise ve üniversite klasmanında birinci olan öğrencilere Türk Hava Yolları tarafından Türkiye uçak bileti, ikinci olan öğrencilere Maarif Vakfı tarafından tablet bilgisayar ve üçüncü olan öğrencilere Enstitü tarafından ücretsiz kurs hediye edildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin Türkçe öğretmenlerine Büyükelçi Ömer Faruk Doğan tarafından çeşitli hediyeler verildi. 

Program kapsamında Tunus Türkçe Kulübü (TTK) ve Tunus Maarif Okulları öğrencileri seslendirdikleri şarkılarla misafirlere keyifli anlar yaşattı.